Public Matters 2013, laat u inspireren en praat mee

We verkeren momenteel in een snel veranderende, hectische tijd. Overheden kampen met reorganisaties, fusies en mondige burgers. Burgers kunnen via verschillende communicatiekanalen direct kenbaar maken wat zij van ons als overheid vinden.

Hoe ziet de toekomst van overheden eruit? Hoe kunnen wij aan de hand van Hostmanship, Citizenship en Leadership de kloof tussen burger en overheid verkleinen of zelfs wegnemen?
Vaak ontbreekt de tijd en rust om u te laten inspireren en vervolgens met nieuwe ideeën aan de slag te gaan.
Wij organiseren voor u het evenement Public Matters 2013, een evenement waar wij als trendsetters gezamenlijk de toekomst van lokale overheden schetsen.

Tijdens tafelgesprekken komt u in contact met inspirerende vakgenoten en (internationale) prominente sprekers. Het evenement dat zorgt voor dialoog, nieuwe inzichten en verfrissende ideeën.
Kennisdeling vindt plaats door te praten over ontwikkelingen en uitdagingen uit de praktijk. Na deelname aan Public Matters 2013 weten wij zeker dat u geïnspireerd weggaat.
We willen de afstand tussen de burger en overheid verkleinen. Leiderschap tonen door los te laten, de burger vertrouwen geven en een welkom gevoel.

Graag nodigen wij bestuurders, beslissers en adviseurs van publieke instellingen uit voor Public Matters 2013.

Reserveer hier

Bekijk voor meer informatie, de sprekers en de opzet van het programma op: www.publicmatters2013.nl

Public Matters wordt door diverse partijen goed ontvangen. KING en PinkRoccade LocalGovernement hebben beiden tafels afgenomen en onder andere de IND en het ministerie van BZK zijn met meerdere personen tijdens het event vertegenwoordigd.

Drs Jan Andries Wolthuis, Hoofd afdeling Interactie bij het Ministerie van BZK, zegt het volgende over dit event: ‘De organisatoren van Public Matters koppelen individuele dienstverlening, hostmanship en doe-democratie aan elkaar, terwijl deze thema’s nu nog vaak als losstaand worden beschouwd. Dat onderschrijf ik ten zeerste en daarom kan ik dit event warm aanbevelen’.

Zorg dat u erbij bent!
Evenement met: Jan Gunnarsson (Hostmanship), Jim Diers (Citizenship) en Jos de Blok (Leadership)
De flyer voor dit evenement kunt u hier

Nieuwsoverzicht