Register Medewerker Burgerzaken

Register Medewerker Burgerzaken

Voor het ‘Project Werving nieuwe medewerkers Burgerzaken’ dat de NVVB samen met BZK heeft geïnitieerd en waarvoor zaterdag 21 mei jl. een promotiedag bij het Stadskantoor Utrecht heeft plaatsgevonden, is een Register Medewerker Burgerzaken opgesteld.

Uit die promotiedag zijn namelijk tientallen potentiële nieuwe medewerkers Burgerzaken gerold, waarvan het overgrote deel is gestart met het volgen van de opleiding B0: Startersmodule en B1a: Identiteit en identiteitsdocumenten uit het Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie. Samen met de (partner)opleiders van de NVVB zijn een aantal groepen al opgeleid voor deze modules en zijn de eerste examens behaald. 

De eerste toelating tot het Register vindt plaats na het behalen van de certificaten B0: Startersmodule en B1a: Identiteit en identiteitsdocumenten uit het Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie. Dit geldt nu alleen nog voor de gecertificeerde personen vanuit het ‘Project Werving nieuwe medewerkers Burgerzaken’. Met als doel dat gemeenten en (partner)detacheerders van de NVVB in dit Register werkzoekenden kunnen vinden die voor deze twee modules in ieder geval gecertificeerd zijn en waarvoor zij wellicht een bijpassende vacature beschikbaar hebben. 

Bent u een gemeente of (partner)detacheerder van de NVVB en wilt u toegang krijgen tot dit Register? 
Volg dan onderstaande stappen:
-    Vraag toegang tot dit Register aan via publieksacademie@nvvb.nl met uw naam, e-mailadres, functie, werkgever (gemeente of (partner)detacheerder van de NVVB);
-    Wanneer u aan de vereisten voldoet voor toegang, ontvangt u toegang tot het Register;
-    In het Register kunt u zoeken op naam, woonplaats en op ‘werkzoekend’
-    Heb je een kandidaat gevonden waarmee je contact zou willen hebben? 
-    Stuur dan een mail naar publieksacademie@nvvb.nl met het relatienummer en de naam die je in het Register hebt gevonden;
-    Wij laten de kandidaat weten dat u contact met hem of haar wilt opnemen en geven uw contactgegevens aan hem of haar door en laten het contact verder tussen u en de kandidaat verlopen.

Nieuwsoverzicht