Samen met programma mGBA aan de slag met gegevensverbetering

Het programma mGBA organiseert op 7 februari 2013 een bijeenkomst voor gemeenten over de kwaliteitsverbetering van de GBA, nodig voor de migratie naar de Basisregistratie Personen (BRP). Het programma verwacht van gemeenten dat zij correcties aanbrengen in hun GBA-systemen. Dit is nodig voor de conversie van de GBA-gegevens naar de BRP.

Leveranciers met Burgerzakenkennis en –ervaring gezocht

De ontwikkeling van de BRP en de bijbehorende voorzieningen voor migratie van GBA naar BRP zijn in volle gang. Inmiddels is een deel van de gewenste correcties voor de conversie van de GBA-gegevens naar de BRP bekend. Er is een aantal centrale voorzieningen ontwikkeld die gemeenten ondersteunen bij de hiervoor benodigde gegevensaanpassingen. Deze migratievoorzieningen worden op 7 februari 2013 gedemonstreerd en daarnaast worden diverse presentaties verzorgd. Het programma mGBA wil leveranciers in de gelegenheid stellen om zich voor te bereiden op de vraag naar lokale ondersteuning aan gemeenten die hieruit kan ontstaan.

Bent u leverancier in het Burgerzakendomein? Ontwikkelt u trainingen of software voor GBA gegevensbeheer, of bent u van plan dit te gaan doen? Via info@moderniseringgba.nl

Nieuwsoverzicht