Sdu Information Solutions derde officiële partner NVVB!

De Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) heeft een unieke positie. Wij behartigen al 19 jaar de belangen van Nederlandse gemeenten op het gebied van de thema’s: persoonsinformatievoorziening, identiteitsmanagement, daaraan gerelateerde dienstverlening en verkiezingen. De NVVB doet dit in samenwerking met nationale en internationale partners, zowel privaat als publiek.

Om de samenwerking met verschillende private partners officieel vorm te geven heeft het bestuur op 24 januari 2013 ingestemd met NVVB Partnerships. Dit ter aanvulling op het geassocieerd lidmaatschap. Private partijen kunnen een gouden, zilveren of bronzen partnership aangaan (zie leaflet partnerships).

Met gepaste trots kunnen wij vermelden dat Sdu Information Solutions het zilveren NVVB partnership is aangegaan voor 2013. “Sdu Information Solutions: voor iedereen het juiste antwoord Sdu Information Solutions is onderdeel van Sdu Uitgevers. Onze achtergrond zorgt voor zo’n 200 jaar ervaring in de overheidswereld. We hebben alle ministeries, provincies, gemeenten en andere (semi-)overheidsinstellingen als klant en weten wat er in de markt leeft. We zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen, thema’s, wet- en regelgeving en vertalen deze naar concrete dienstverleningsconcepten en informatie oplossingen. Hierbij werken wij niet alleen vanuit de behoeften van onze klanten, maar ook vanuit de klant daarachter, zoals burgers, bedrijven en instellingen. Zo krijgt iedereen het juiste antwoord."

De NVVB partnerships hebben als slogan ‘samen meer resultaat’ en wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij met Sdu Information Solutions 2013 een groot succes maken! Tijdens het landelijk congres, de regiocongressen en via onze communicatiekanalen gaan wij door samen zaken te doen meer resultaat behalen! De NVVB ziet de partnerships als begin van een nieuwe manier van ‘zaken doen’ en verwacht de komende tijd nog meer zilveren en bronzen partnerships af te sluiten. Dit alles komt vanzelfsprekend ten goede aan de vereniging en onze achterban!!!

Jos van Leeuwen, directeur Sdu Information Solutions en Arthur Dallau, directeur bureau NVVB

Bijlagen Grootte
Leaflet Partnerships NVVB.pdf 504.4 KB
Nieuwsoverzicht