Specialistische module Verkiezingen

De Tweede Kamer verkiezingen in maart 2017 staan voor de deur en uiteraard wil je hier als gemeente goed op voorbereid zijn. De PublieksAcademie biedt de specialistische module Verkiezingen aan om gemeenten te helpen bij de voorbereiding.

We bereiden je voor op de verkiezingen door het afnemen van een toets. Er zijn twee toetsen beschikbaar, één voor stembureauleden en één voor -voorzitters. De commissie verkiezingen van de NVVB en een tal van gemeenten zijn betrokken geweest bij het opstellen van het toetsplan om goed aangesloten te zijn op de praktijk. Maak je de toets foutloos? Dan dan ben je helemaal klaar voor de verkiezingen! Maak je toch wat fouten? Dan ontvang je direct feedback met uitleg waarom jouw antwoord fout is.

Met de specialistische module voor stembureauleden en -voorzitters, in de vorm van een digitale toets met directe feedback, kun je als gemeente optimaal voorbereid de verkiezingen in! De benodigde kennis voor een stembureaulid en –voorzitter staat centraal en daarom biedt deze toets een stevige basis en inzicht in het huidige én benodigde niveau. De toets wordt digitaal aangeboden en kan plaats -en tijdonafhankelijk worden afgenomen.

De toets voor stembureauleden bestaat uit 26 vragen en duurt maximaal 75 minuten. De toets voor de stembureauvoorzitters bestaat uit 31 vragen en duurt maximaal 90 minuten. De kosten voor beide toetsen is €29,- exclusief BTW.

Aanmelden voor deze toets kan via het aanmeldformulier dat beschikbaar is op de website van de PublieksAcademie

 

Nieuwsoverzicht