Tweede promotiedag Burgerzaken - 13 mei Arnhem

Tweede promotiedag Burgerzaken - 13 mei Arnhem

Op zaterdag 13 mei vindt de tweede promotiedag Burgerzaken plaats bij de gemeente Arnhem voor de wervingscampagne "Nieuwe medewerkers Burgerzaken".

We zijn op zoek naar zij-instromers, werkzoekenden en geïnteresseerden die momenteel geen -of ander werk hebben en kansen zien in een functie bij de afdeling Burgerzaken. Om deze doelgroep te bereiken, vragen we iedere gemeente om dit bericht via LinkedIn te verspreiden, zodat we zoveel mogelijk mensen en geïnteresseerden weten te bereiken. 

Vacatures provincie Gelderland gezocht!
We zijn voor deze dag ook op zoek naar openstaande vacatures in de provincie Gelderland. Het gaat om vacatures voor beginnende ambtenaren Burgerzaken/KCC die zich bezig gaan houden met de loketfuncties van de producten van Burgerzaken. Wij willen deze functies graag presenteren tijdens onze promotiedag(en) om kandidaten direct de mogelijkheid te geven om te solliciteren en daarnaast het leertraject in te stappen dat hen wordt aangeboden. Goed is om te weten dat het hier om onervaren kandidaten gaat voor wat betreft de werkzaamheden bij Burgerzaken. Het zijn geïnteresseerden met ambities in de dienstverlening bij Burgerzaken die met een duwtje in de rug (in de vorm van twee basis modules Burgerzaken), bij gemeenten in dienst kunnen komen om vanuit daar een inwerk & opleidingstraject te beginnen.

Voor de overige provincies komt de oproep zodra wij in die regio een promotiedag organiseren voor de wervingscampagne.

Je kunt de vacatures aanleveren bij Willem van Asselt (projectleider) via willemvanasselt@nvvb.nl.

Nieuwsoverzicht