Vacature afdelingsbestuur Gelderland

De NVVB afdeling Gelderland is op zoek naar twee enthousiaste collega’s die het afdelingsbestuur willen versterken. Als afdelingsbestuur willen wij graag een afspiegeling zijn van alle regio’s binnen de provincie. We zijn op zoek naar collega’s werkzaam binnen de provincie Gelderland die een rol willen spelen bij het vertegenwoordigen van ons volledige vakgebied.   

Functieprofiel

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe bestuursleden die vooral jongere collega’s kunnen en willen stimuleren tot een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen binnen ons vakgebied en die daarover ook een duidelijke mening hebben.
Van bestuursleden wordt verwacht dat zij inbreng hebben in de discussies die binnen het afdelingsbestuur worden gevoerd en daarbij een pro-actieve houding hebben. Buiten de reguliere vergaderingen (± 5 keer per jaar) zal actieve ondersteuning worden verwacht bij activiteiten vanuit het afdelingsbestuur. Deelname aan afdelingsbestuur van de NVVB is vrijwillig en lidmaatschap van de NVVB is een vereiste.
Natuurlijk kost de functie van bestuurslid van het afdelingsbestuur tijd, maar je bent ook goed geïnformeerd over veranderingen en ontwikkelingen op het vakgebied. Die informatie is ook van belang voor het dagelijks werk! 

Meer informatie

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Piet Hoogstraten, secretaris van het afdelingsbestuur NVVB Gelderland: p.hoogstraten@duiven.nl of  0316 – 27 94 30.

Nieuwsoverzicht