PinkRoccade viert 5 jaar jubileum iBurgerzaken

Algemeen

Advertorial

Klanten worden 100% ontzorgd voor aanleveren NVVB Dashboard Managementinformatie-gegevens

PinkRoccade biedt aan alle iBurgerzaken-klanten gratis service met betrekking tot het aanleveren van de gegevens voor het NVVB Dashboard Managementinformatie. Samen met de NVVB is een test gedaan om periodiek de gegevens voor het NVVB dashboard volledig geautomatiseerd aan te leveren. Geen werk, aandacht en zorg meer voor de gemeenten die gebruik willen maken van deze gratis dienst van PinkRoccade. Mat Keijers: “De NVVB viert haar 25 jaar feest. Ook wij hebben ons eerste lustrum met iBurgerzaken. In 5 jaar tijd zijn een 150 gemeenten overgestapt naar iBurgerzaken en hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Maar nog meer is dat we super trots zijn op de unieke samenwerking met de klanten en kwartiermakers. Zonder hun hadden we deze mooie resultaten van selfservice door de burger en procesverbetering voor de medewerkers nooit bereikt. Dit succes willen we graag met onze klanten vieren. Elke maand wil ik iets extra’s doen of betekenen voor onze gemeentelijke klanten en hun medewerkers.
 
Ter gelegenheid van dit NVVB Congres bieden we de iBurgerzaken-klanten voor de komende 4 jaar een gratis NVVB Dashboard Managementinformatie-service aan. Deze service behelst dat we volledig geautomatiseerd, zonder extra werk voor de gemeente en zonder kosten de aanlevering regelen van de dienstverleningsgegevens vanuit iBurgerzaken naar het NVVB Dashboard Managementinformatie. Uiteraard alléén als de gemeente ons daarvoor toestemming geeft. Dus… heeft u een NVVB Dashboard Managementinformatie-contract met de NVVB of bent u van plan dat af te sluiten, laat het ons weten en wij regelen de rest met u en de NVVB zodat de gegevens periodiek worden aangeleverd. Gemakkelijker kunnen we het niet maken, 100% ontzorgd. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen NVVB en PinkRoccade”.
 
Tijdens het congres ontvangen wij u graag op de stand van PinkRoccade (standnummer 40) en op de stand van het Dashboard Managementinformatie (standnummer 14).