1 maart - Webinar Verkiezingen: vaststelling van de uitslag

1 maart - Webinar Verkiezingen: vaststelling van de uitslag

De NVVB organiseert in samenwerking met de Kiesraad een webinar over de komende Tweede Kamerverkiezing met als thema: vaststelling van de uitslag. Dit webinar vindt plaats op maandag 1 maart van 15.30 – 17.00 uur, met een inloop vanaf 15.00 uur.

Tijdens dit webinar vertellen verschillende sprekers van de Kiesraad over de vaststelling van de verkiezingsuitslag en alles wat daarbij komt kijken voor de gemeentelijke verkiezingsorganisaties. Zo wordt er ingegaan op de procedures rond het tellen van uitslagen, het in persoon en mogelijk digitaal overdragen van de uitslagen en op de controles van de optellingen die zijn gemaakt met de ondersteunende software verkiezingen.

Aanmelden
Alleen individuele leden van de NVVB en medewerkers bij een gemeente kunnen zich aanmelden voor deze webinar. Deelname is kosteloos en aanmelden kan hier. Er kunnen 300 mensen deelnemen aan dit webinar. Daarom verzoeken wij per gemeente het liefst één, maximaal twee medewerkers de webinar bij te laten wonen, zodat er een landelijke vertegenwoordiging mogelijk is. De webinar wordt opgenomen en is terug te zien op het NVVB Platform. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de mail.

Nieuwsoverzicht