Stembureauleden trainen met de VerkiezingsAcademie

Stembureauleden zijn van groot belang bij een adequaat verloop van de verkiezingen. De leden moeten goed geïnstrueerd zijn en de juiste kwalificaties hebben. De VerkiezingsAcademie helpt gemeenten met deze instructie.

Verkiezingsacademie.nl, ontwikkeld door de NVVB, PROCURA en Teachers Channel, biedt toegespitste e-learning aan om kandidaat-stembureauleden klaar te stomen voor de gemeenteraadsverkiezingen. In de e-learning komen alle thema’s en voorschriften aan bod, zoals opgenomen in de Kieswet en het Kiesbesluit. Wanneer de stembureauleden succesvol de e-learning hebben afgerond, krijgen zij een erkend NVVB-certificaat.

Managementrapportage
In een overzichtelijke managementrapportage kunnen de kandidaten gevolgd worden in hun voortgang en resultaten. Door filters aan te brengen kunt u als beheerder/leidinggevende selecteren wat u wilt zien: bijvoorbeeld een overzicht van de cursisten die voor de eindtoets een score van minimaal 70% hebben gehaald. Vanuit deze omgeving kunt u de resultaten van de cursisten volgen.

Met de VerkiezingsAcademie heeft een gemeente een up-to-date e-learning omgeving in handen met uitdagende video’s, foto’s en opdrachten. Bekijk www.verkiezingsacademie.nl

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@verkiezingsacademie.nl

Nieuwsoverzicht