Werving stembureauleden – help je buurgemeenten!

Werving stembureauleden – help je buurgemeenten!

De campagne om gemeenten te ondersteunen bij het werven van stembureauleden zorgt ervoor dat sommige gemeenten inmiddels voldoende stembureauleden en reserveleden hebben gevonden. Als dit het geval is, kan dit doorgegeven worden aan het ministerie van BZK via Postbus.Verkiezingen@minbzk.nl zodat de aanmeldingen via www.elkestemtelt.nl stopgezet kunnen worden.
 
Er zijn echter ook een hoop gemeenten die volop bezig zijn met de werving van stembureauleden. Heeft jouw gemeente voldoende stembureauleden? Help je buurgemeente een handje! Plaats op jouw gemeentelijke aanmeldingspagina een link naar elkestemtelt.nl. Hierbij kan een bericht geplaatst worden dat jullie gemeente momenteel voldoende aanmeldingen voor stembureauleden heeft, maar dat buurgemeenten mogelijk nog op zoek zijn. Zo kunnen enthousiaste vrijwilligers ergens anders goed van pas komen! Onderaan dit bericht hebben we een voorbeeld geplaatst.
 
Voorbeeldbericht:
Bedankt voor je enthousiasme! Gemeente [invullen] heeft inmiddels voldoende stembureauleden gevonden. Maar wellicht zijn onze buurgemeenten nog op zoek. Kijk op www.elkestemtelt.nl en meld je aan.

Nieuwsoverzicht