Advertorial: Universiteit Twente start Masterclass digitale overheid

De Universiteit Twente gaat binnenkort een intensieve en praktijkgerichte masterclass digitale overheid starten. Aan bod komen zowel inhoudelijk vraagstukken als managementvaardigheden. Utrecht is de hoofdlocatie van deze masterclass.

De publieke sector maakt steeds meer gebruik van ICT en Social Media: de overheid wordt een elektronische overheid. Maar wat zijn precies de mogelijkheden en onmogelijkheden? En welke zijn voor uw organisatie geschikt? Hoe maakt u zo optimaal mogelijk gebruik van de beschikbare technologie? En hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie over voldoende kennis beschikt? Om deze en andere vragen te beantwoorden en om uw kennis en vaardigheden als manager verder te ontwikkelen zijn in deze masterclass relevante onderwerpen op het gebied van informatiemanagement en eGovernment gebundeld.

Bij deze masterclass zijn veel hoogleraren betrokken die al jarenlang onderzoek naar de elektronische overheid, bijvoorbeeld naar kanalenmanagement en naar effecten van de sociale media bij de overheid. Daaronder Prof. dr. Jan van Dijk (kerndocent), Prof. dr. Wolfgang Ebbers en Prof. dr. Jos van Hillegersberg (kerndocent).

Utrecht is de hoofdlocatie van deze masterclass. Deze masterclass maakt onderdeel uit van de Master Public Management, maar is ook goed als afzonderlijk onderdeel te volgen. Wil u meer weten over deelnemersprofiel, leerdoelen, kosten, data en aanmelding, bezoek dan deze website

Nieuwsoverzicht