Benoeming nieuw Dagelijks bestuurslid

Benoeming nieuw Dagelijks bestuurslid

Tijdens de NVVB Algemene Ledenvergadering (ALV) van 16 juni 2022, is Jelly Frankes benoemd tot lid van het Dagelijks Bestuur van de NVVB. Jelly stelt zich graag even voor:
 
Hallo allemaal, mijn naam is Jelly Frankes, ik ben 26 jaar oud en woon in Harkema, een dorpje in het mooie Friesland. Harkema ligt in de gemeente Achtkarspelen, wat ook de gemeente is waar ik werk. Gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel hebben een samenwerkingsverband en binnen deze gemeenten ben ik Beheerder van de Basisregistratie Personen. Een functie op de backoffice waar ik naast de dagelijkse backoffice werkzaamheden ook verantwoordelijk ben voor onder andere de kwaliteit van de BRP, jaarlijkse zelfevaluaties en het applicatiebeheer. Daarnaast geef ik één dag in de week les als Burgerzakendocent, voornamelijk op het gebied van de BRP. Een hele leuke afwisseling, waarmee ik kennis deel, maar ook zeker mee terugneem naar Friesland!
 
Ik kijk er erg naar uit om te starten als lid van het Dagelijks Bestuur binnen de NVVB. Ik zie mijn benoeming als een kans om de stem van de jonge burgerzakenambtenaar te laten gelden en zal me daarnaast inzetten voor verjonging binnen de NVVB en Burgerzaken. Ik hoop met de ervaringen die ik vanuit het land hoor én met mijn passie voor het vak mijn steentje bij te kunnen dragen binnen deze prachtige organisatie en daarmee Burgerzaken Nederland!

Nieuwsoverzicht