Beslisbomen voor NVVB Werkprocessen gepubliceerd

In augustus 2012 levert de NVVB een nieuwe versie (8.4) van haar Werkprocessen op. In de werkprocessen is bij een aantal processtappen een link opgenomen naar actieve beslisbomen. Deze beslisbomen werden voorheen alleen uitgeleverd aan de abonnees van de NVVB Werkprocessen Burgerzaken. De werking was in een aantal gevallen niet optimaal. Daarom heeft de NVVB besloten de beslisbomen beschikbaar te maken via haar website. In de werkprocesmodellen is een link opgenomen die ervoor zorgt dat de beslisboom direct wordt geopend en gebruikt kan worden.

Via het beantwoorden van een aantal vragen kan men eenvoudig te weten komen welke volgende processtap moet worden gevolgd.

De beslisbomen kunnen ook zelfstandig worden gebruikt, maar handiger is het in combinatie met de werkprocesmodellen van de NVVB. Klik hier

De NVVB beveelt haar Werkprocessen Burgerzaken ook van harte aan. Het helpt gemeenten bij het in kaart brengen van de administratieve organisatie, is een kennisbank en ondersteunt de diverse werkzaamheden op het terrein van Burgerzaken. Gemeenten zijn in staat de werkprocesmodellen zelf te beheren en gemeentespecifiek te maken. Bij een abonnement op updates worden zij periodiek voorzien van nieuwe en gewijzigde werkprocesmodellen. Bijna 200 gemeenten hebben een abonnement en het product bevat ruim 100 werkprocesmodellen. Wilt u meer weten, ga dan naar de website van de NVVB of neem contact op met het bureau NVVB.

Nieuwsoverzicht