Burgerzaken zoekt jou!

Burgerzaken zoekt jou!

De NVVB organiseert in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties op 21 mei 2022 een promodag voor het vak Burgerzaken. Burgerzaken is veel dynamischer en energieker dan jij je misschien realiseert. Op één dag kun je iemands vakantieplannen maken of breken, signaleer je mensenhandel en/of ondermijning, help je iemand aan een paspoort of stel je onomstotelijk vast wie iemand is en wie nu echt bij elkaar hoort. Je haalt feiten boven tafel en duikt diep in wetten en regelgeving, voor jong en oud. Waar de maatschappij haar vragen verandert, verandert Burgerzaken mee. In een dynamisch werkveld vol ontwikkelingen is Burgerzaken een klantgerichte en dienstverlenende spil. Benieuwd of jij ook hart voor de Burgerzaak hebt? Kom dan naar onze promodag!

Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom in het Stadskantoor van Utrecht, gelegen naast het Centraal Station. Vanaf 10.00 uur krijg je inzicht in wat Burgerzaken doet en delen enthousiaste medewerkers Burgerzaken van nu hun ervaringen. Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan een panel van experts, die je de ins en outs kunnen vertellen over de mogelijkheden die Burgerzaken biedt. Vanaf de lunch is er de mogelijkheid om de beurs te bezoeken, waar onze partners voor je klaar staan om van alles te vertellen over hun rol als opleider en detacheerder voor en binnen Burgerzaken. Kun je dan al niet wachten om aan de slag te gaan? Vanaf 13.00 uur kun je speeddaten, op zoek naar een (bij)baan die jou én Burgerzaken verder brengt! En hoewel de dag om 15.00 uur afgelopen is, hoeft het daar uiteraard niet te eindigen. Misschien zien we je snel wel weer voor je eerste stappen binnen Burgerzaken…

Bekijk de flyer .

Programma

9.30-10.00 uur           inloop

10.00-10.15 uur         welkom door BZK/NVVB

10.15-11.00 uur          presentatie over werk van burgerzaken medewerker

11.00-11.30 uur          ervaringen van medewerkers         

11.30-12.00 uur          vragen van zaal aan panel

12.00-15.00 uur          lunch en beursbezoek

13.00-15.00 uur          speeddate sollicitatiegesprekken

15.00 uur                    einde

Geïnteresseerd geraakt? Meld je dan hier aan! We krijgen veel vragen of er meer van dit soort dagen komen. Voorlopig is dit de enige dag die we samen met BZK organiseren. Indien we dit in de toekomst nog een keer organiseren, zullen we dit communiceren via onze nieuwsbrief en andere communicatiekanalen, dus houd deze goed in de gaten.

Nieuwsoverzicht