Derde zomerbijeenkomst BZK in Steenwijkerland

Derde zomerbijeenkomst BZK in Steenwijkerland

Afgelopen donderdag (7 september) hebben we alweer de laatste zomerbijeenkomst van dit jaar, die de NVVB organiseert voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties organiseert, gehouden. 

Dit keer waren we te gast bij de gemeente Steenwijkerland en werd de bijeenkomst gehouden in een prachtige kerk. We werden verwelkomd door Rob Bats, burgemeester van gemeente Steenwijkerland en aansluitend volgde het zomerbijeenkomst programma onder leiding van Lissy van Wissen (MT-lid BZK). Ook bij deze bijeenkomst zijn er weer goede gesprekken gevoerd en ervaringen gedeeld, specifiek over de onderwerpen: paspoortpiek (toegelicht door Stephanie Moro - BZK) en ontwikkelingen LAA (toegelicht door Belqis Gardezy - BZK). 

We willen gemeente Steenwijkerland bedanken voor hun gastvrijheid, het regelen van de prachtige locatie en de goede zorgen. Daarnaast willen we ook dit keer weer alle aanwezigen bedanken voor hun goede inbreng, enthousiasme en nieuwe inzichten.

De afgelopen drie bijeenkomsten zijn er ruim 110 mensen van 96 verschillende gemeenten met Bzk in gesprek geweest. Het is altijd weer leuk om te horen dat de deelnemers het interessante en leuke bijeenkomsten vinden.

Nu alle bijeenkomsten zijn geweest wordt er door BZK hard gewerkt aan een naslagwerk waarin alle opgehaalde inzichten gebundeld worden. Deze wordt uiteraard, via onze nieuwsbrief, met jullie gedeeld.

Nieuwsoverzicht