Gemeentedag IND-BPR 6 november 2012 in Bussum

Uitnodiging Gemeentedag IND-BPR 'Registreren en identificeren doe je zo'

6 november 2012, Spant! in Bussum

De Immigratie- en Naturalisatiedienst en het Agentschap Basisadministratie Persoonsgegevens en Reisdocumenten nodigen u van harte uit voor de gemeentedag IND-BPR. Het is voor het eerst dat deze twee uitvoeringsorganisaties van het ministerie van BZK samen een gemeentedag organiseren voor medewerkers Burgerzaken en Publiekszaken! De dag zal worden geopend door de secretaris-generaal van BZK, Roos van Erp-Bruinsma.

Programma
Centraal staan verschillende onderwerpen op het snijvlak tussen de inschrijving en registratie van vreemdelingen en de Basisregistratie Personen, zoals aanpassingen in de naturalisatieprocedure, uitvoering van de Regeling afwikkeling Nalatenschap Oude Vreemdelingenwet (RANOV) en de komst van de Registratie Niet-ingezetenen (RNI). Tijdens de dag worden verder verschillende workshops en presentaties gehouden over onderwerpen als identiteitsfraude, identiteitsvaststelling, efficiencyvergroting in het naturalisatieproces etc.

Dagvoorzitter
De dagvoorzitter is Frits Huffnagel. Hij was wethouder in Amsterdam en Den Haag. Huffnagel combineert zijn politieke ervaring en opvattingen met een flinke dosis humor en is daardoor een graag geziene gast in verschillende televisieprogramma's.

Aanmelding
Deelname aan de gemeentedag is kosteloos. Meld u nu snel aan via de website

We zien u graag op 6 november 2012!

Gerdine Keijzer-Baldé, directeur Agentschap BPR
Rob van Lint, hoofddirecteur IND

Nieuwsoverzicht