KING houdt congres over doorontwikkeling telefonisch dienstverleningskanaal

Op vrijdag 31 oktober 2014 houdt KING in Utrecht (Muntgebouw), in opdracht van VNG, het congres ‘Houd de lijn open!’. Het congres geeft gemeenten inzicht in de ontwikkelingen rond het telefonische dienstverleningskanaal. Nu de invoering van het 14+netnummer voor gemeenten nagenoeg voltooid is, ontstaat er behoefte aan doorontwikkeling van het telefoniekanaal. Hoe past dit kanaal in de dienstverleningsmix van gemeenten, ook gelet op de snel naderende decentralisaties.

Sprekers

Kees Driehuis (bekend van het programma Per Seconde Wijzer) is dagvoorzitter en zal onder meer de paneldiscussie leiden. Verder zullen Jan Westmaas, burgemeester van de gemeente Meppel en Jan Roelof Steenbergen, clustermanager Klantcontact Centrum bij de gemeente Assen, tijdens het plenaire deel in de ochtend spreken.

Workshops

Tijdens het congres biedt KING veertien workshops aan. Het leeuwendeel daarvan wordt verzorgd door gemeenten, in samenwerking met leveranciers. Verder is er een leveranciersmarkt waar bezoekers gesprekken met leveranciers kunnen aangaan. Ook kunnen gemeenten kennisnemen van de voordelen die collectieve inkoop van telefonie voor hun organisatie kan hebben.

Meer informatie

Uitgebreide informatie kunt u vinden op de website van KING

Voor vragen over het congres kunt u contact opnemen met Daan Oltheten, communicatieadviseur bij KING (daan.oltheten@kinggemeenten.nl

Bron: KING

Nieuwsoverzicht