Liesbeth Schreiner stopt als DB-lid en penningmeester NVVB

Liesbeth Schreiner stopt als DB-lid en penningmeester NVVB

Liesbeth Schreiner heeft tot haar spijt aangegeven te moeten stoppen als DB-lid en penningmeester NVVB.
 
Op 1 januari 2022 fuseerden de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk tot de nieuwe gemeente Dijk en Waard met ongeveer 90.000 inwoners. 
Liesbeth is sinds 1-9-2023 hoofd van de afdeling Publiekszaken in deze nieuwe gemeente geworden. Dit is een grote afdeling met meer dan 70 medewerkers die de komende jaren nog zal doorgroeien. Het bij elkaar brengen van verschillende culturen uit de vorige gemeenten, verantwoordelijkheid voor het programma dienstverlening en de strategische doorontwikkeling hiervan, is een belangrijke opgave voor Liesbeth waar al haar tijd en aandacht naartoe moet gaan.
De optelsom van de vele werkzaamheden voor haar gemeente en het DB van de NVVB maakt dat zij besloten heeft haar taken als DB-lid en penningmeester bij de NVVB neer te leggen.
 
Liesbeth heeft aangegeven zich graag te willen blijven inzetten voor de NVVB in rollen en taken die minder werkbelasting en agendaverplichtingen met zich mee brengen. Gezien haar kwaliteiten verheugt ons dat zeer. Ze is en blijft zeer betrokken bij de NVVB.
 
Wij begrijpen en respecteren de keuze van Liesbeth en zoeken nog naar een gepast moment om afscheid te nemen en haar te bedanken voor haar inzet in de afgelopen jaren.

Nieuwsoverzicht