NVVB Algemene Ledenvergadering - Meld je aan!

NVVB Algemene Ledenvergadering - Meld je aan!

Twee keer per jaar organiseert de NVVB een Algemene Ledenvergadering (ALV) voor alle leden van de vereniging. Voor de eerste ALV van dit jaar kunnen we helaas nog niet fysiek bij elkaar komen vanwege de geldende coronamaatregelen. Wij organiseren de ALV daarom digitaal via Teams op:
donderdag 20 mei 2021 van 14.30 – 16.00 uur. Klik hier voor de agenda. De stukken voor de ALV worden volgende week gepubliceerd op onze website.

Naast de onderdelen op de agenda ontvangen we ook professor Arre Zuurmond, een bekende columnist van ons blad Burgerzaken & Recht. De heer Zuurmond is uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan over onderwerpen waar hij in de praktijk mee te maken heeft gehad als Ombudsman Metropool Amsterdam, met als werkgebied de gemeenten Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Landsmeer, Waterland en Zaanstad, de Stadsregio Amsterdam en de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland. Arre Zuurmond kennende zal hij deze onderwerpen, die uiteraard zijn gerelateerd aan Burgerzaken, op een prikkelende wijze brengen. 

Alle leden van de NVVB hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen per e-mail. Ben jij lid van de NVVB en wil je je aanmelden? Dat kan hier. Let op. De ALV is alleen toegankelijk voor NVVB-leden. Eventuele vragen die je tijdens de ALV wilt bespreken kunnen tot uiterlijk 19 mei aanstaande per e-mail gestuurd worden naar communicatie@nvvb.nl.

Nieuwsoverzicht