NVVB Jaarcongres - Schrijf je in!

NVVB Jaarcongres - Schrijf je in!

Het is zover, inschrijven voor het NVVB Jaarcongres is vanaf nu mogelijk! Het NVVB Jaarcongres vindt dit jaar plaats op woensdag 17 en donderdag 18 april in NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Dit jaar wordt een speciale editie, want de NVVB bestaat 30 jaar, en dat laten we natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan.

Lees hier alles over het programma, de workshops, sprekers, standhouders en meer.

Inschrijven
Meteen inschrijven kan hier. Ben je je wachtwoord vergeten of heb je nog geen login gegevens? Bovenin de pagina staan blauwe buttons waarop je kunt klikken op deze op te vragen. 

Voordeliger optie: samen op een kamer overnachten
Dit jaar bieden we wederom de optie om samen op één kamer te overnachten, wat flink voordeliger is. Deze optie bieden we aan voor de voorovernachting (16 op 17 april) en overnachting in het pakket (17 op 18 april). In het aanmeldformulier gaat het om de onderdelen ‘Voorovernachting NH2P’ en ‘Pakket NH2P’. Wanneer je voor deze optie kiest, dienen jullie beiden het onderdeel af te nemen en dienen jullie bij wensen/dieettips elkaars naam in te vullen. Zo kunnen wij zien wie er met elkaar de kamer willen delen.

We hopen je op 17 en/of 18 april te zien!

Nieuwsoverzicht