NVVB Jaarcongres - Schrijf je nu in!

NVVB Jaarcongres - Schrijf je nu in!

Het is zover! Inschrijven voor het NVVB Jaarcongres 2023 dat plaatsvindt op woensdag 10 en donderdag 11 mei 2023 in het NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout is vanaf nu mogelijk. Lees hier alles over het programma, de workshops, sprekers, standhouders en meer.

Inschrijven
Meteen inschrijven kan ook. Heb je al login gegevens, ben je je wachtwoord vergeten of heb je nog geen login gegevens? Bekijk hier hoe jij je kunt aanmelden. Let op! Na het inloggen kun je ervoor kiezen om je op persoonlijk niveau of via jouw organisatie aan te melden. Facturatie geschied op basis van deze keuze. Schrijf je hier in.

Voordeliger optie: samen op een kamer overnachten
Dit jaar bieden we ook de optie om samen op één kamer te overnachten, wat flink voordeliger is. Deze optie bieden we aan voor de voorovernachting (9 op 10 mei) en overnachting in het pakket (10 op 11 mei). In het aanmeldformulier gaat het om de onderdelen ‘Voorovernachting NH2P’ en ‘Pakket NH2P’. Wanneer je voor deze optie kiest, dienen jullie beiden het onderdeel af te nemen en dienen jullie bij wensen/dieettips elkaars naam in te vullen. Zo kunnen wij zien wie er bij elkaar op de kamer willen slapen.

We hopen je op 10 en/of 11 mei te zien!

Nieuwsoverzicht