NVVB Jaarcongres

NVVB Jaarcongres

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt gaat het erg hard met het aantal aanmeldingen voor het NVVB Jaarcongres dat op 17 en 18 april plaatsvindt in Noordwijkerhout.

Heb jij je nog niet aangemeld maar wil je wel gaan, wacht dan niet te lang! Meld je hier aan >>

Overnachten
Helaas zijn er geen hotelkamers meer beschikbaar in NH Leeuwenhorst. Wel hebben wij vervangend verblijf geregeld bij NH Schiphol. Uiteraard zorgen wij voor vervoer tussen de twee hotels. 

Vervoer
Na dag 1, op woensdag 17 april, reis je met de bussen mee (indien geen eigen vervoer) richting het strand voor het feest. Wij zorgen ervoor dat de koffers van deze deelnemers naar NH Schiphol worden vervoerd. Je wordt dus niet na het dagprogramma van dag 1 naar NH Schiphol gebracht. Vanaf het feest (om 00.00 uur, hiervoor rijdt geen pendelbus) word je naar NH Schiphol gebracht waarbij je donderdagochtend, 18 april, weer vanaf NH Schiphol naar NH Leeuwenhorst gebracht wordt om dag 2 bij te wonen.

Bij een collega op de kamer
Het is ook mogelijk wanneer een collega van jou al een kamer heeft geboekt bij NH Leeuwenhorst om bij deze persoon op de kamer te overnachten. Wij kunnen de eenpersoonskamer dan omzetten naar een tweepersoonskamer. Dit kun je wijzigen door een mail te sturen naar evenementen@nvvb.nl

Hotels in Noordwijk
Wil je niet in NH Schiphol overnachten? Dan raden we je aan om zelf een hotel in de buurt te regelen en dag 1 en/of 2 en/of het feest los te boeken. Het feest vindt dit jaar plaats bij Alexander Beach. Hotels in de buurt van deze strandclub zijn o.a.:

  • Prominent Inn Hotel
  • Van der Valk Noordwijk
  • Huis ter Duin
  • Two Brothers Noordwijk Beach Hotel
  • Vlla de Duinen
Nieuwsoverzicht