NVVB Partnermiddag

NVVB Partnermiddag

Op maandag 3 oktober vond de eerste NVVB partnermiddag plaats. De NVVB heeft al jaren een netwerk van commerciële partners die ons als vereniging steunen en waar we mee samenwerken om onze leden op diverse terreinen te kunnen helpen. Dit gaat van het ontwikkelen van het diplomastelsel tot innovatieve ontwikkelingen die leiden tot nieuwe hulpmiddelen bij gemeenten. Één van de rollen die de NVVB vervult, is deze als verbinder. Zo hebben wij op onze eerste partnermiddag het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie gevraagd om samen met ons en onze partners in gesprek te gaan. Onderwerp van deze middag was de kamerbrief van 8 juli.
 
Er werd een toelichting gegeven op de ontwikkelingen en stand van zaken van de kamerbrief van 8 juli. Daarna gingen partners en BZK met elkaar in gesprek over vraagstukken die spelen en werd er inhoudelijk gespard. Dit alles om ervoor te zorgen dat het mooie vak Burgerzaken blijft floreren! 

Een speciale dank aan BZK voor hen aanwezigheid. En natuurlijk aan alle NVVB partners die erbij waren om er een gezellige maar vooral interessante dag van te maken.

Nieuwsoverzicht