Ondertekening samenwerkingsconvenant Programma Ambitie: excellent overheidsmanagement

Tijdens het NVVB Jubileumcongres & EVS Congres is op 14 mei 2014 het samenwerkingsconvenant ondertekend door Simon Rijsdijk (voorzitter NVVB) en Gerharda Tamminga (bestuurslid Vereniging van Gemeentesecretarissen)  namens Programma Ambitie: excellent overheidsmanagement.

Programma Ambitie helpt overheidsmanagers complexe maatschappelijke vraagstukken van deze tijd anders te benaderen. Op een verfrissende manier en van hoog niveau door maatwerk op kennis, persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Programma Ambitie is een ontwikkelprogramma van, voor en door overheidsmanagers bij gemeenten, provincies en waterschappen.
Het convenant bevestigt de intentie en samenwerking tussen de NVVB en de partners van Programma Ambitie zodat overheidsmanagers van de NVVB deel kunnen nemen aan het programma en een actieve rol kunnen innemen bij de verdere ontwikkeling van het programma.
Samenwerkingsconvenant
De ambitie bestaat uit een netwerk van personen en organisaties die de ambitie: excellent overheidsmanagement onderschrijven. 


Meer informatie over en aanmelden voor Programma Ambitie kan via de websites www.vom-online.nl

Foto gemaakt door Wiebe Kiestra.

Links: Gerharda Tamminga (bestuurslid Vereniging van Gemeentesecretarissen) en rechts Simon Rijsdijk (voorzitter NVVB).

Nieuwsoverzicht