Onderzoek onder gemeenten inzake het verstrekken van het rijbewijs

De ministeries van Infrastructuur en Milieu (I&M), Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) starten in de 2e week van januari met een onderzoek onder gemeenten in het kader van de dienstverlening rondom het  verstrekken van het rijbewijs.

De verbetering van de dienstverlening aan burgers heeft bij ons grote prioriteit. De ervaringen en meningen van de medewerkers die dagelijks betrokken zijn bij deze dienstverlening zijn daarom essentieel om beleid uit te stippelen voor een optimale dienstverlening.
Het onafhankelijk onderzoeksbureau Motivaction is gevraagd onderzoek uit te voeren naar deze meningen en ervaringen. Zij heeft de mailadressen van de relevante ambtenaren (hoofden Burgerzaken, etc.) telefonisch opgevraagd bij uw gemeente en staat garant voor een anonieme verwerking van de resultaten. Dit wil zeggen dat de meningen en antwoorden door de ministeries van I&M en BZK en de NVVB, niet op persoonsniveau te herleiden zijn. Indien u door uw gemeente aangewezen bent als potentiële deelnemer kunt u binnenkort een uitnodigingsmail voor het onderzoek verwachten.
Wij hopen van harte op uw medewerking, zodat wij samen met u tot een verdere verbetering van de dienstverlening kunnen komen. Het is in ons aller belang.
 

Nieuwsoverzicht