Oproep: kom jij ons helpen bij de selectie van geschikte kandidaten tijdens de promotiedag Burgerzaken in Den Bosch?

Oproep: kom jij ons helpen bij de selectie van geschikte kandidaten tijdens de promotiedag Burgerzaken in Den Bosch?

Dit jaar organiseren we wederom twee promotiedagen Burgerzaken. De eerste promotiedag zal plaatsvinden in Den Bosch. Daarvoor zijn we ook op zoek naar leidinggevenden en/of senior medewerkers Burgerzaken in de regio Noord-Brabant met ervaring van het aannemen van nieuwe medewerkers Burgerzaken.

Tijdens onze promotiedag op zaterdag 23 maart in Den Bosch organiseren wij “speeddates” met kandidaten die graag in aanmerking komen voor een mooie functie bij een afdeling Burgerzaken van een gemeente.

Na een presentatie over de werkzaamheden, krijgen de kandidaten in de middag de gelegenheid om in een kort gesprek (max. 15 minuten, de “speeddate”) zichzelf te presenteren. Op basis van dit gesprek toetsen we of de kandidaat geschikt is voor een loketfunctie en het niveau heeft om de opleidingen te kunnen volgen.

Wij zoeken collega's die bereid zijn ons te helpen bij het voeren van deze speeddates. Heb jij zaterdag 23 maart vanaf 11.30 tot 14.00 uur gelegenheid? Kom ons en je collega’s uit de regio dan ondersteunen bij de selectie van geschikte kandidaten op onze promotiedag in Den Bosch!

Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar stephaniedaudey@nvvb.nl

Nieuwsoverzicht