Promotiedag Burgerzaken Dordrecht

Promotiedag Burgerzaken Dordrecht

Voor onze promotiedag Burgerzaken op 16 september in Dordrecht willen wij graag een oproep doen aan de gemeenten in de provincies Zuid-Holland.
 
Voor de wervingscampagne van nieuwe medewerkers Burgerzaken hebben wij nog voldoende plekken over voor de inschrijving van kandidaten. Je kunt ons op verschillende manieren helpen door de campagne onder de aandacht te brengen binnen jouw gemeente en het netwerk van de gemeente (bv. via social media).
 
We hebben een (digitale) flyer die je kunt tonen op de schermen in het gemeentehuis, kan neerleggen op de balie of in de ontvangsthal. Ook hebben we “shorts” korte filmpjes voor social media waarin je kunt verwijzen naar onze inschrijfpagina.
  
Met het oog op de komende paspoortpiek en de opgelopen wachttijden (bij verschillende gemeenten), willen wij gemeenten ondersteunen in het proces bij het vinden van gemotiveerde en beschikbare kandidaten. 
 
Wij geven geselecteerde kandidaten twee gratis opleidingen en na het succesvol afronden hiervan zijn zij klaar om te solliciteren en van start te gaan met het inwerk en leertraject binnen jouw gemeente als loketmedewerker.
 
Mocht je als regiogemeente (provincie Zuid-Holland) op zoek zijn naar personeel en geïnteresseerd zijn om alvast kennis te maken met deze kandidaten. Kom ons dan ondersteunen bij de selectie van geschikte kandidaten op onze promotiedag op 16 september! 
Hiervoor aanmelden kan door een mail te sturen naar: willemvanasselt@nvvb.nl.
 
Wij kunnen jouw hulp op deze dag goed gebruiken!

Nieuwsoverzicht