Register Medewerker Burgerzaken - Vraag toegang aan

Register Medewerker Burgerzaken - Vraag toegang aan

Vanuit de promotiedagen uit het project ‘Werving nieuwe medewerkers Burgerzaken’, zijn bijna 250 mensen gestart of zullen binnenkort starten aan de modules B0: Startersmodule en B1a: Identiteit en identiteitsdocumenten uit het Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie. Zij mochten naar aanleiding van een speeddate op een van de promotiedagen in 2023 doorstromen naar deze aangeboden opleidingen.
 
Om deze mensen zichtbaar te maken voor gemeenten hebben we een register opgezet waarin deze mensen staan. In dit register mag van elke gemeente één persoon toegang krijgen om dit register te raadplegen. Overleg dus binnen jouw gemeente goed met elkaar wie hier toegang toe vraagt. Deze oproep is ook in november geplaatst, dus veel gemeenten hebben al toegang gevraagd. Zorg er dus ook voor dat je weet of jouw gemeente al toegang heeft tot dit register.

Let wel. Deze groep mensen is startend en hebben naast de modules B0 en B1a verder geen werkervaring. Heeft jouw gemeente een startersvacature beschikbaar? Vraag dan toegang tot het register aan door een e-mail te sturen naar communicatie@nvvb.nl. Geef hierbij direct de volgende informatie door:

  • Naam 
  • Mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adres gemeente + postcode
Nieuwsoverzicht