Team van de Toekomst programma

Team van de Toekomst programma

In het kader van het Team van de Toekomst programma, organiseren wij drie soorten bijeenkomsten. Het doel van het Team van de Toekomst programma is om ervoor te zorgen dat jouw gemeente klaar is voor wat de toekomst brengt. Denk hierbij bijv. aan het maken van opleidingsplannen voor jouw medewerkers Burgerzaken. Ook wordt de kamerbrief van 8 juli 2022 besproken.

1. Regionale Team van de Toekomst bijeenkomsten
Dit jaar hebben we zeven Team van de Toekomst bijeenkomsten georganiseerd. Volgende week vindt de laatste bijeenkomst van dit jaar plaats bij de gemeente Eijsden-Margraten. Volgend jaar zullen we wederom deze bijeenkomsten organiseren, hiervoor zijn we op zoek naar gastgemeenten. Vindt jouw gemeente het leuk om deze bijeenkomst te organiseren voor medewerkers Burgerzaken van de eigen gemeente én omliggende gemeenten, stuur dan een e-mail naar evenementen@nvvb.nl. En wie weet vindt er volgend jaar een Team van de Toekomst regiobijeenkomst bij jouw gemeente plaats. 

2. Individuele gesprekken met gemeenten
Heeft jouw gemeente de behoefte aan een individueel gesprek met de NVVB om verder te sparren over het Team van de Toekomst programma voor jouw gemeente? Dan kun je dit aangeven via nvvb@nvvb.nl.

3. Inspiratiesessies voor medewerkers Burgerzaken
N.a.v. de eerste twee genoemde bijeenkomsten, is het mogelijk om een inspiratiesessie bij jouw gemeente te organiseren voor de eigen medewerkers Burgerzaken. Vorige week hebben deze sessies plaatsgevonden bij de gemeenten Groningen en Fryske Marren. Zij hebben n.a.v. de regionale Team van de Toekomst bijeenkomst contact opgenomen met de NVVB om het programma voor hun gemeente verder uit te werken. De deelnemers waren erg enthousiast en hebben stof tot nadenken gekregen. 

Nieuwsoverzicht