Uitnodiging Klantendag BPR 2014

30 oktober 2014 in De Rijtuigenloods in Amersfoort

Het Agentschap Basisadministratie Persoonsgegevens en Reisdocumenten nodigt u van harte uit voor de Klantendag. Deze dag is bedoeld voor alle bronhouders en gebruikers van de Basisregistratie Personen (BRP) en medewerkers van organisaties die zich bezighouden met Identiteitsmanagement. Een dag speciaal voor u! Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties opent de Klantendag.

Programma Klantendag
Het programma van de Klantendag staat in het teken van 20 jaar Gemeentelijke Basisadministratie Personen (GBA), thans Basisregistratie Personen (BRP). U kunt verschillende workshops of sessies volgen. Lees meer over het programma en om in te schrijven op www.eventtouch.eu/BPR/klantendag2014

Ook maakt het agentschap deze dag de nieuwe naam van het Agentschap BPR bekend. Graag ontmoet BPR u om (nader) kennis te maken en van gedachten te wisselen over alles wat ons vakgebied zo boeiend en interessant maakt.

Dagvoorzitter
De dagvoorzitter is Bas Haring, bekend filosoof en informaticus en televisiepersoonlijkheid.

Aanmelding
Deelname aan de Klantendag is kosteloos. Meld u nu snel aan, want vol is vol! Als u zich aangemeld heeft en u bent verhinderd, wilt u dan voor een vervanger zorgen?

Nieuwsoverzicht