Vacature Adviseur Communicatie & Evenementen (24 uur per week)

Maak jij het verschil? Dan is de NVVB naar JOU op zoek!
 

NVVB
De Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) wordt gezien als dé ketenpartner op het gebied van persoonsinformatiemanagement, identiteitsmanagement, verkiezingen en dienstverlening & innovatie. De NVVB betrekt haar leden actief bij haar werkzaamheden als belangenbehartiger, verbinder, vernieuwer en ‘ontzorger’.

Door het organiseren en faciliteren van netwerken, masterclasses, praktijkmiddagen en congressen draagt de NVVB proactief bij aan actuele beleidsontwikkelingen in relatie tot de verschillende verenigingsthema’s en brengt het kennis over aan en verzamelt kennis bij de leden en netwerkpartners.

De NVVB (gevestigd in Zoetermeer) is op zoek naar een (strategisch) Adviseur Communicatie & Evenementen voor 24 uur per week.
 

Ben jij dé NVVB ambassadeur?
Het ‘DNA profiel’ van de NVVB medewerker bestaat uit:

Relatiebeheer
Je verdiept je in wat andere partijen beweegt. Empathie en betrouwbaarheid zijn tezamen de sleutel tot het in netwerkrelaties onmisbare vertrouwen tussen partners.

Kansen selecterend
Je scant permanent de arena’s waarin je opereert. Je weet daarom trefzeker wanneer welke slagen wel en niet te maken zijn, gegeven de aard van de actuele krachts- en stemmingsverhoudingen.

Politiek bekwaam
Je hebt een politieke antenne. Hoewel je er niet ‘van’, bent opereer je er wel ‘in’, zelfs als je zogenaamd ‘op afstand’ bent gezet en in ‘de uitvoering’ of ‘het toezicht’ werkt.

Verantwoordelijk
Je laat zien wat de NVVB doet en hoe ze het doen. Je bent bereid en in staat daarover via een keur van interactievormen het gesprek met leidinggevenden, partners, cliënten en andere belanghebbenden aan te gaan.

Toegankelijk
Je bent zowel in- als extern zichtbaar, benaderbaar en richt een wezenlijk deel van je energie en tijdsbesteding op interactie met partijen buiten de eigen organisatie.

Werkzaamheden

Strategie
Je ontwikkelt een (strategisch) communicatie- en evenementenplan en vertaalt de NVVB doelstellingen naar communicatie- en evenementendoelstellingen. Je bent tevens verantwoordelijk voor de persvoorlichting in samenwerking met het bestuur en voor advisering over de wijze van communicatie, zowel intern als extern. Je organiseert en coördineert (ledenwerf-) campagnes en acties;

Regievoering
Je bepaalt de inzet en juiste mix van communicatie- en evenementenmiddelen op basis van de
gestelde doelstellingen en hebt hierbij oog hebben voor het kostenaspect.
Je bent innovatief in het zoeken naar nieuwe wegen om onze doelgroepen te bereiken en je bent in staat
een eigen visie  te ontwikkelen en uit te voeren;

Relatiemanagement
Je bouwt gericht aan een langdurige en intensieve relatie met relevante partijen en zet hierbij doelgericht de verschillende media-instrumenten in. Onderzoek naar, het samenwerken met en het bezoeken van onze leden en partners behoort tevens tot de verantwoordelijkheden.

Functie eisen
• HBO/WO niveau;
• Kennis van en aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van een communicatiestrategie;
• Kennis van en aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van een evenementenplan en het bereiken van doelgroepen;
• Vaardigheid in het sturen van processen;
• Ervaring met het organiseren en managen van grootschalige evenementen;
• Ervaring met verenigingen of het werken met verschillende doelgroepen is een pré.

Competenties
• Ondernemend;
• Omgevingsbewust;
• Communicatief en creatief;
• Proactief en zelfstandig;
• Strategische oriëntatie.

Zie voor nadere informatie de bijgevoegde functieomschrijving

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren?
U kunt uw sollicitatiebrief inclusief Curriculum Vitae tot en met 22 maart 2015 opsturen naar sonjamoioli@nvvb.nl

Nieuwsoverzicht