Vacature Specialist Basis Registratie Personen (32-36 uur) gemeente Amersfoort

Met oog voor kwaliteit en ontwikkeling

Wat ga je doen?
Jij bent expert op het gebied van de Basis Registratie Personen. De BRP van Amersfoort blijft op orde dankzij de mutaties, correcties en controles die jij uitvoert. Je legt persoonslijsten aan, houdt deze nauwkeurig bij en door actief fouten op te sporen houd je de kwaliteit hoog. Collega’s kloppen bij jou aan voor advies over het verwerken van bepaalde zaken in de BRP. Ook werk je mee aan de voorbereiding van audits en beoordeel je brondocumenten op inhoud. Samen met de teams, de gegevensbeheerder en de kwaliteitscoördinator  ben je voortdurend bezig om de processen van je afdeling te verbeteren.

Waar ga je werken?
Bij het team Burgerlijke stand en gegevensbeheer van de afdeling Burgerzaken. Deze afdeling levert onder andere de gebruikelijke ‘burgerzakenproducten’, zoals reisdocumenten, rijbewijzen, uittreksels, verklaringen en aktes en is er natuurlijk ook voor geboorteaangiften, huwelijken, enzovoorts. Burgerzaken is zes dagen per week geopend, ook op donderdagavond en zaterdagochtend. Gedeeltelijk werken we op afspraak. Alle medewerkers dragen bedrijfskleding. Burgerzaken kent drie teams met hun eigen takenpakket. Jouw team gaat ook over de organisatie van verkiezingen. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en daar verwachten we goede prestaties voor terug. In het NIPO klanttevredenheidsonderzoek horen we immers bij de top 10.

Wat is je achtergrond?
Je functioneert op HBO-niveau binnen het Burgerzakenwerkveld en hebt zeer ruime ervaring als GBA/BRP-specialist. Je hebt aantoonbare juridische affiniteit en je bent goed thuis in het werkveld van Burgerzaken. Goede kennis van IPR, buitenlandse brondocumenten en het werk rond de verkiezingen is een pré. Daarnaast ben je een betrokken en leergierig persoon die graag initiatieven neemt. Je bent communicatief sterk en heel zelfsturend, maar werkt ook graag samen en je kunt feedback geven en ontvangen. Vanzelfsprekend ben je buitengewoon nauwkeurig. Je houdt van het puzzelen in het BRP-systeem, maar tegelijkertijd weet je dat het bij Burgerzaken altijd om mensen gaat.

Wat bieden we je?
Verantwoordelijk en maatschappelijk relevant werk in een informele organisatie. Amersfoort ondersteunt ontwikkelingswensen en investeert in jouw groei. Je salaris bedraagt maximaal € 3.505,- bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Amersfoort heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, een keuzemodel voor fiscaal voordeel, ouderschapsverlof en een fietsregeling.

Hoe kun je reageren?
Met vragen over de inhoud van de functie kun je bellen met Johan Weijman, hoofd Burgerzaken, telefoon (033) 469 45 05. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, bel dan met Natasja Rouwhorst, P&O-assistent, telefoon 033 469 42 70.

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag digitaal via onze vacaturesite www.werkenbijamersfoort.nl

De reactietermijn sluit op 5 oktober 2014.

Nieuwsoverzicht