Vacature Specialist Basisregistratie Personen (36 uur) gemeente Almere

Datum: dinsdag 16 december 2014 (aangepast 18 december 2014)

vacature Specialist Basisregistratie Personen
vacaturenummer 2014.264

Soort dienstverband: Vast
Uren per week: 36
Sluitingsdatum: 9 januari 2015

Wat zoeken wij?
Voor de afdeling Burgerzaken zoeken wij een zeer ervaren specialist Basisregistratie Personen (minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in deze functie). Vind jij het leuk om een nieuw team mede vorm te geven en ben je goed in het zelfstandig plannen en organiseren van jouw werk? Heb je oog voor jouw collega’s en voel jij verantwoordelijkheid voor het teamresultaat? Dan word je misschien onze nieuwe collega.

De functie
De specialist BRP voert diverse taken uit die leiden tot mutaties in de BRP. Het zwaartepunt van deze functie ligt bij het beoordelen van (buitenlandse) brondocumenten, het behandelen van 1e vestiging vanuit het buitenland, het afnemen van een verklaring onder ede, het doorvoeren van complexe mutaties en het verwerken van bezwaarschriften. Op de werkzaamheden die je uitvoert is met name vreemd recht van toepassing. Daarnaast ben je vraagbaak en zorg jij voor de eerste screening van aanvragen van burgers. De werkzaamheden worden zowel aan de balie als in de backoffice verricht. Zorgvuldigheid en creativiteit om binnen de kaders van de wet tot oplossingen te komen zijn in deze functie onmisbaar.

Wie ben je?
Je hebt aantoonbare ervaring, bent vakkundig en werkt minimaal 3 jaar als specialist Basisregistratie Personen. Je hebt ruime kennis van de wet BRP, het personen- en familierecht,  internationaal privaatrecht en de nationaliteitswetgeving. Je bent communicatief sterk en bestand tegen hectiek en stress. Naast het Engels beheers je een tweede buitenlandse taal. Verder voel jij je verantwoordelijk voor jouw eigen vakmanschap en beschik jij over een klantgerichte en dienstverlenende instelling.

Het aanbod
Wat we je bieden is een verantwoordelijke, veelzijdige en uitdagende baan met de nodige persoonlijke ontplooiingskansen. En dat in een dynamische organisatie en snel groeiende, grote gemeente. Je salaris bedraagt voor deze functie - afhankelijk van opleiding en ervaring - max. € 3.540,-- bruto per maand (schaal 9), bij een 36-urige werkweek. Ingangsdatum zo spoedig mogelijk. Daarnaast kent de Gemeente Almere uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en investeren wij graag in je professionele ontwikkeling.

Informeren en solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dineke de Geus.
Je kunt digitaal solliciteren via de website.

 

Nieuwsoverzicht