Vacatures NVVB

Vacatures NVVB

Inmiddels ben ik alweer bijna drie maanden werkzaam in mijn nieuwe functie als directeur bureau NVVB. We hebben in deze periode niet stil gezeten en zijn druk bezig geweest met nieuwe projecten om ervoor te zorgen dat we als NVVB niet stil staan. Zo is de herziening van de NVVB PublieksAcademie bijna afgerond en komen we in de fase om het proces te borgen. Hiervoor zoeken we versterking bij de NVVB PublieksAcademie. Tevens gaan we gemeenten de komende twee jaar helpen met het opstarten van een Team van de Toekomst traject en zijn we op zoek naar twee adviseurs. Daarnaast heeft Ronald Zijlstra besloten om de NVVB na 19 jaar te verlaten en zoeken we dus ook weer een strategisch adviseur. Door al deze ontwikkelingen zijn we dus op zoek naar nieuwe collega’s!

Adviseur Team van de Toekomst
In deze functie ben je bezig met het plannen en mede realiseren van bijeenkomsten over het programma Team van de Toekomst en bied je ondersteuning aan gemeenten. Meer weten over deze vacature? Bekijk hier de volledige vacature.

Medewerker examens NVVB PublieksAcademie
De herziening van het nieuwe Diplomastelsel Burgerzaken is inmiddels up and running. In deze functie zul je o.a. zorgdragen voor de actuele toetsplannen en examens van het diplomastelsel NVVB PublieksAcademie. Daarnaast volg je de ontwikkelingen en wijzigingen in de wetgeving binnen de aandachtsterreinen van het Diplomastelsel Burgerzaken, heb je een adviserende rol en begeleid je commissies en bijeenkomsten. Meer weten? Bekijk hier de vacature.

Strategisch Adviseur
Zoals al aangegeven gaat Ronald de NVVB verlaten voor een nieuwe uitdaging. Voor zijn functie zijn we op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie adviseer je directie en bestuur over beleid voor de vereniging op strategisch niveau. Je stelt beleidsadviezen op en stemt hiervoor waar nodig af met de adviescommissies van de NVVB. Je neemt actief deel aan overleggen met ketenpartners en externe organisaties en behartigt daarbij de belangen van de NVVB-leden. Je leidt of ondersteunt projecten en programma’s binnen jouw portefeuille en neemt initiatief om dergelijke projecten door de NVVB uit te laten voeren. Benieuwd geworden? Bekijk de vacature hier.

Nieuwsoverzicht