Verzoek aan gemeenten: help ons de promotiedagen Burgerzaken te communiceren naar inwoners!

Verzoek aan gemeenten: help ons de promotiedagen Burgerzaken te communiceren naar inwoners!

Voor de Promotiedagen Burgerzaken vragen wij gemeenten deze campagne zoveel als mogelijk te delen met hun eigen inwoners. Hierbij kun je denken aan het inzetten van de gemeentelijke website, social media en het ophangen van de poster of het neerleggen van flyers in de ontvangsthal of bij de loketten. 

We zijn op zoek naar zij-instromers, werkzoekenden en geïnteresseerden die momenteel geen -of ander werk hebben en kansen zien in een functie bij de afdeling Burgerzaken.  
 
Met het oog op de paspoortpiek en het mogelijke personeelstekort door de krapte op de arbeidsmarkt willen wij gemeenten ondersteunen met het vinden van geschikte en gemotiveerde kandidaten die graag aan de slag willen bij de afdeling Burgerzaken. 
 
Met een gratis "basis opleiding" willen wij kandidaten alvast een duwtje in de juiste richting geven en gemeenten ondersteunen met kandidaten die direct aan kunnen sluiten op de vervolgopleidingen die nodig zijn voor de uitvoering van de werkzaamheden. 
 
Op onze website hebben wij promotiematerialen beschikbaar in de vorm van een flyer/poster, maar ook video's die via social media gedeeld kunnen worden.

Samen kunnen we een succes van deze promotiedagen maken! Alvast bedankt.

Nieuwsoverzicht