Algehele KennisScan NLQF-4 aangepast!

Algehele KennisScan NLQF-4 aangepast!

Ons is ten gehore gekomen dat leidinggevenden meerdere signalen van medewerkers hebben ontvangen dat de tijdsduur van de Algehele KennisScan NLQF-4 te lang is. Deze staat namelijk op 300 minuten. Vanwege deze signalen is de Algehele KennisScan NLQF-4 aangepast en is de scan in drie delen van 100 minuten verdeeld.
 
Algehele KennisScan NLQF-4 (diplomalijn 1 t/m 4)

  • Deel 1 – 48 vragen / 100 minuten;
  • Deel 2 – 48 vragen / 100 minuten;
  • Deel 3 – 49 vragen / 100 minuten.

Deze verandering brengt met zich mee, dat je vanaf nu jouw inloggegevens ontvangt van de NVVB PublieksAcademie. Je ontvangt GEEN ticket meer over de Algehele KennisScan NLQF-4.
 
De prijs per Algehele KennisScan NLQF-4 bedraagt €175,- ex btw.
 
Een kennisscan is samengesteld op basis van toetstermen uit een toetsplan welke evenwichtig zijn verdeeld over het hele toetsplan, met als doel een representatief beeld schetsen van de aan de diplomalijn toebehorende modules. Een kennisscan gaat uit van losse modules, maar wel samengebracht in één kennisscan per diplomalijn. Bij een kennisscan krijgt de medewerker als feedback hoe hij procentueel gescoord heeft per module. Hiermee kan hij zien hoe modules worden beheerst. Bij een kennisscan is geen cesuur (slagingsgrens) van toepassing. De gemeente/leidinggevende bepaalt zelf wat een realistisch percentage is dat geldt als zijnde dat de medewerker over ‘voldoende actuele kennis’ beschikt en of (bij)scholing (inclusief examen doen) nodig is. Een kennisscan is qua grootte ongeveer ¼ van het totaal aantal vragen van alle theoriedelen van de modules binnen een diplomalijn. De duur van de kennisscan is ruim en varieert van 120, 150, 180 minuten en 3x100 minuten. Bij een herhaald gebruik van een kennisscan worden steeds dezelfde vragen gepresenteerd, maar per module wel steeds in een andere volgorde. Klik hier voor meer informatie.
 
Interesse in een NVVB KennisScan?
Binnenkort vind je het (digitale) inschrijfformulier terug op deze pagina. Tot die tijd kun je een e-mail sturen naar: publieksacademie@nvvb.nl met: gegevens medewerkers (voor- en achternaam, e-mailadres), per medewerker welke kennisscan(s) gewenst is (zijn), contactpersoon voor het versturen van informatie/tickets medewerkers en de rapportage na maken van de KennisScans) en de facturatiegegevens.

Nieuwsoverzicht