Eerst volgende mogelijkheden voor de hercertificering M1a en M1b

Eerst volgende mogelijkheden voor de hercertificering M1a en M1b

Inschrijving M1a en M1b actualiteitendagen (hercertificering) 
Zoals wij al eerder in de nieuwsbrief hebben laten weten, is het mogelijk om de certificaten van de M1a, M1b en H3a te verlengen met drie jaar. Hiervoor moet je opnieuw het theorie-examen doen en je inschrijven voor een actualiteitendag M1a en/of M1b om het vaardigheidsgedeelte van jouw verlopen certificaat/certificaten te actualiseren*.
 
De eerstvolgende mogelijkheden zijn: 
Hercertificeringtraining M1a:       7 juni en 17 juni in Amersfoort
Hercertificeringtraining M1b:       30 juni in Zwolle bij de IND

* Je H3a certificaat actualiseer je door zowel de M1a als de M1b actualiteitendagen te volgen en de theorie-examens van M1a, M1b en H3a opnieuw te behalen.
 
De actualiteitendagen van M1a en M1b kennen geen vaardigheidsexamen (in tegenstelling tot de reguliere vaardigheidstrainingen van deze modules). Er geldt dus een verplichte aanwezigheid waarbij jouw kennis en kunde weer wordt opgefrist. Het is voor de verlenging van jouw certificaat wel noodzakelijk om het theorie-examen van de module(s) (opnieuw) te behalen. We vragen je het theorie-examen eerst te behalen en daarna naar de actualiteitendag te komen. Zodoende weet de trainer dat je theoretisch gezien in ieder geval nog goed onderlegd bent om de actualiteitendag inhoudelijk goed te kunnen volgen. Wij maken op deze regel een uitzondering in de maanden juni, juli en augustus. Dan mag je ook eerst de actualiteitendag volgen en daarna pas het theorie-examen doen.

Voor meer informatie of aanmelden voor deze actualiteitendagen, klik hier

Nieuwsoverzicht