Geactualiseerde theorie-examens modules B0 t/m B7 per 15 november 2022

Geactualiseerde theorie-examens modules B0 t/m B7 per 15 november 2022

Boek je vanaf 15 november a.s. een theorie-examen voor B0, B1a, B1b, B2, B3, B4a, B4b, B5, B6 en/of B7 uit het Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie, dan boek je dat examen op basis van geactualiseerde toetsplannen en examenvragen.
 
Gewijzigde en/of nieuwe wet- en regelgeving is in deze modules (B0 t/m B7) inmiddels geactualiseerd door onze module-teamleden en gewijzigde en/of nieuwe toetstermen en examenvragen zijn vastgesteld door onze Vaststellingscommissie.
 
Let op! Soms kan een toetsplan inhoudelijk niet gewijzigd zijn, maar zijn door een wijziging in wet- of regelgeving wel de onderliggende examenvragen c.q. antwoorden daarop aangepast. Houd hier dus rekening mee.
 
Let op! Heb je al een examen geboekt staan voor een of meerdere van deze modules (eventueel ook op een datum gelegen na 15 november), dan krijg je de huidige versie van het theorie-examen op basis van het toetsplan per 1 september 2021.
 
De Vaststellingscommissie is momenteel bezig om de andere geactualiseerde basis- en specialistmodules vast te stellen. De examens van de overige modules zullen gefaseerd in gaan en dat zal ook in de nieuwsbrief worden medegedeeld. Houd deze dus goed in de gaten.
 
De toetsplannen vind je hier terug.
 
NB. De toetsplannen en oefentoetsen van de ID-fraude modules kun je na inschrijving voor een van deze modules terugvinden in je eigen persoonlijke leeromgeving (B1a, B1b en S3).

Nieuwsoverzicht