Nieuw te boeken product: B1a, B1b en S3 THEORIE – HERCERTIFICERING

Nieuw te boeken product: B1a, B1b en S3 THEORIE – HERCERTIFICERING

Ben jij al bezig of ga jij bezig met het actualiseren c.q. hercertificeren van jouw M1a, M1b en/of H3a certificaat, omdat hij al is verlopen of bijna gaat verlopen (3 jaar geldig)?
 
Let dan even op! Je boekt namelijk vanaf heden niet het “normale” bijbehorende theorie-examen van de module om deze opnieuw te behalen, maar het hercertificerings-theorie-examen B1a, B1b of S3!
 
Deze producten vind je door in te loggen in ‘Mijn PublieksAcademie’ bij de examenomgeving, te klikken op ‘Permanente Educatie’ en vervolgens onderaan de pagina te klikken op ‘hercertificering praktijkdelen B1a, B1b en S3’. Nu zie je zowel de producten ‘Actualiteitendagen’ B1a en B1b en de theorie-examens voor de hercertificering staan.
 
Vereisten behalen PE-certificaat:
Heb jij een (nog geldig) M1a, M1b en/of H3a certificaat? -> Ja
Heb je de Actualiteitendag B1a en/of B1b gevolgd? -> Ja
Heb je het hercertificerings-theorie-examen B1a, B1b en/of S3 behaald? -> Ja

-> dan ontvang jij het PE-certificaat van de betreffende module(s) die weer voor 3 jaar geldig is.

Voor het hercertificeren van een H3a certificaat, volg je de B1a en B1b Actualiteitendagen en maak je het hercertificerings-theorie-examen S3.
 
NB. Is jouw M1a, M1b en/of H3a certificaat al verlopen (driejaarstermijn is verstreken)? Hercertificeer je dan nog VOOR 31 december 2022 om alsnog met bovenstaande stappen aan het PE-certificaat te komen. Let wel, je dient bij ons het PE-certificaat op te vragen, omdat er niet automatisch een PE-certificaat uit het systeem rolt, op het moment dat het certificaat al verlopen is. Deze moeten wij handmatig aanmaken.

Nieuwsoverzicht