NIEUW! Zet een melding aan voor het verlopen van jouw certificaat/diploma

NIEUW! Zet een melding aan voor het verlopen van jouw certificaat/diploma

Wil jij een automatisch bericht ontvangen wanneer jouw certificaat en/of diploma (bijna) verloopt?

Dat kan nu door een melding aan te zetten per certificaat en diploma en het tijdsbestek te kiezen hoe lang van tevoren je deze melding wil ontvangen. Deze melding kan je aanzetten voor 6, 3 of 2 maanden voor het verlopen van jouw certificaat/diploma en ook wijzigen of weer uitzetten.
 
Mocht je een melding hebben ingesteld, dan is dit ook zichtbaar naast het belletje bij het certificaat of diploma.
 
Wanneer de ingestelde termijn is verlopen krijg je een herinneringsmail voor het hercertificeren van jouw certificaat of diploma.
 
Wens je een ‘los’ behaald certificaat uit het Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie te verlengen met drie jaar geldigheid, dan dien je je (opnieuw) op te geven voor het (de) bijbehorende examen(s) en eventueel Actualiteitendag (voor hercertificering van een B1a/B1b/S3 certificaat).
 
Wens je een behaald diploma uit het Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB PublieksAcademie te verlengen met drie jaar geldigheid, dan dien je je op te geven voor het PE-examen over de gehele diplomalijn plus de eventuele Actualiteitendag van B1a of B1b als deze module onderdeel van die diplomalijn uitmaakt.
 
Houd er rekening mee dat je je op tijd vóór het verlopen van jouw certificaat/diploma her-certificeert en de benodigde stappen onderneemt.
 
Heb je hierover vragen? De medewerkers van de NVVB PublieksAcademie helpen je graag verder. Neem gerust contact met hen op via 079-3031725 of publieksacademie@nvvb.nl.

Nieuwsoverzicht