Nieuwe locatie voor module Identiteit & identiteitsdocumenten I (M1a) in Eindhoven

Voor de module Identiteit & identiteitsdocumenten I (M1a) werkt de PublieksAcademie (PA) al samen met de KMar in Zwolle en de KMar in Schiphol. Zij stellen trainingslocaties beschikbaar op de kazerne voor de PublieksAcademie.

In verband met de domeinfunctie van de KMar met betrekking tot de documenten die tijdens die trainingen worden gebruikt, is de PA verbonden aan een KMar-locatie voor het verzorgen van de trainingen. Vanaf mei 2018 heeft de PA er voor onze zuidelijke leden een nieuwe trainingslocatie bij in Eindhoven!

De trainingslocatie bevindt zich in het ID-centre in Eindhoven. Daar werken we samen met de KMar Eindhoven, zodat de trainers van de PA met echte documenten en falsificaties van de KMar Eindhoven kunnen werken. De exacte locatie en data vind je op de website van de PA bij de M1a-module onder het tabje data en locaties.

Vanaf vandaag staat de mogelijkheid open om je in te schrijven voor de eerste M1a-vaardigheidstrainingen in mei of juni bij het ID-centre in Eindhoven in de opleidings- en examenomgeving van de PA via ‘Mijn PublieksAcademie’

Over de module
Weet jij zeker of degene die aan je balie staat werkelijk is wie hij zegt dat hij of zij is? Je hebt vast weleens dat gevoel gehad, ‘dit klopt niet’. Maar echt je vinger erop leggen kon of durfde je wellicht niet. Na het volgen van de driedaagse vaardigheidstraining van de module Identiteit & identiteitsdocumenten I (M1a) laat jij je in elk geval niets meer op de mouw spelden! Lees hier

Nieuwsoverzicht