Open inschrijving op B1a, B1b, S3, AB1a, AB1b in 2024 - eind oktober online

Open inschrijving op B1a, B1b, S3, AB1a, AB1b in 2024 - eind oktober online

De planning voor 2024 is in volle gang wat betreft de vaardigheidstrainingen B1a: Identiteit en identiteitsdocumenten, B1b: Brondocumenten, S3: Identiteit en identiteits- en brondocumenten, Actualiteitendag B1a (hercertificering), Actualiteitendag B1b (hercertificering), herkansingsmomenten, etc.
 
Er lopen al incompany aanvragen voor 2024 en die zijn wij aan het inplannen. Je kunt daar nu dus al een offerte voor aanvragen! Dit raden wij je ook sterk aan.
 
Daarnaast moeten de vaste locaties worden geregeld, zoals het Examenadviesburo in Nieuwegein, KMar Zwolle en het ID-centre in Eindhoven voor onze trainingen en de beschikbaarheid aldaar.
 
De beschikbaarheid van de 15 trainers wordt in kaart gebracht en zij worden momenteel ingepland voor zover dat mogelijk is.
 
Kortom, wij verwachten eind oktober de open inschrijving op de trainingen op onze vaste bovengenoemde locaties open te kunnen zetten.
 
Houd onze website en het boekingssysteem dan ook goed in de gaten.
 
Heb je vragen of wil je een offerte aanvraag indienen voor een incompany training in 2024? Mail dan naar: publieksacademie@nvvb.nl

Nieuwsoverzicht