Oproep: Word jij lid van de Bezwaarschriftencommissie?

Oproep: Word jij lid van de Bezwaarschriftencommissie?

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden voor onze Bezwaarschriftencommissie binnen de NVVB PublieksAcademie.

Wanneer een ontvankelijk bezwaar wordt ingediend door een examenkandidaat wordt dat naar een ter zake kundig commissielid van de Bezwaarschriftencommissie toegezonden. Het commissielid beoordeelt vervolgens het bezwaar, voorziet dat van zijn/haar advies met argumentatie en legt dit voor aan de voorzitter. De voorzitter beoordeelt het bezwaar en het advies, stelt de beslissing vast en licht het commissielid en de secretaris van de Bezwaarschriftencommissie hierover in.

Wij zoeken mensen die lid zijn van de NVVB, of voornemens hebben om dat te worden, maar geen directe betrokkenheid hebben bij het bestuur van de NVVB. Om enige schijn van belangenverstrengeling te vermijden, ben je niet verbonden als trainer aan de PublieksAcademie of bij een van de opleidingsinstituten of heb je een rol als vraagontwikkelaar/ vraagbeoordelaar voor de NVVB. Daarnaast beschik je over actuele vakkennis en beschik je over goede schriftelijke vaardigheden waarbij je een kritische houding en een oplossingsgerichte instelling hebt. Ben je ook nog flexibel ‘inzetbaar’ en heb je ervaring of affiniteit met bezwaarschriften, dan zijn wij op zoek naar jou!

Lijkt het je leuk om bovengenoemde rol op je te nemen tegen een vergoeding? Stuur dan uiterlijk 16 februari een mail naar publieksacademie@nvvb.nl

Nieuwsoverzicht