Samenvatting vergadering stuurgroep Operatie BRP van 17 april 2014

Onderwerpen
De stuurgroep heeft op 17 april 2014 in schriftelijke ronde vergaderd over de stand van zaken van het programma, mede aan de hand van de voortgangsrapportage. De stuurgroep heeft de versie van het BRP Opleverplan (BOP) die op de website zal worden gepubliceerd, vastgesteld. Ten opzichte van de voorgaande versue zijn er redactionele wijzigingen aangebracht en enkele teksten ter toelichting toegevoegd.
De projectleider Implementatie en Communicatie, Olaf Wilders, heeft het programma recent verruild voor het ministerie van V&J, DG Vreemdelingenzaken. De werving van een opvolger is gaande.

In de vergadering van mei 2014 zal de stuurgroep zich buigen over de roadmap voor Operatie BRP. Daarin is uitgetekend hoe de acceptatie en inbeheername van de BRP zullen plaatsvinden in relatie tot het ontwikkelproject, hoe dit in de tijd is uitgezet en hoe de besturing en verantwoordelijkheden uit welke stappen en onderdelen de Operatie BRP bestaat, hoe dit in de tijd is uitgezet en hoe de liggen.

Vastgestelde stukken
De stuurgroep heeft op 17 april 2014 de volgende stukken vastgesteld:

  • Voortgangsrapportage Operatie BRP over de maand maart 2014;
  • BRP Opleverplan (BOP) versie 1.2 (ter publicatie op de website, www.operatiebrp.nl

Volgende stuurgroepvergadering en vergaderschema 2014
De volgende stuurgroepvergadering vindt plaats op 27 mei 2014. De stuurgroep vergadert in de andere maanden van 2014 op de derde donderdag van de maand.

Bijlage: conceptverslag stuurgroep Operatie BRP 17 april 2014

Bron: www.operatiebrp.nl

BijlagenGrootte
Conceptverslag Stuurgroep Operatie BRP 17 april 2014.docx127.98 KB
Nieuwsoverzicht