Tenaamstelling factuur wijzigen

Tenaamstelling factuur wijzigen

Heb jij een opleiding of examen geboekt bij de NVVB PublieksAcademie? Dan krijg jij de mogelijkheid om tijdens de boeking van jouw opleiding of examen aan te geven dat je de factuur op een andere tenaamstelling wilt plaatsen (bijvoorbeeld op die van jouw werkgever). Mocht je dit onverhoopt vergeten te doen en moet de tenaamstelling van de factuur worden gewijzigd? Dat kan!
 
Voorheen kostte het wijzigen van de tenaamstelling van de factuur €30,25 en moest het door ons gebeuren, maar vanwege een verbetering van de wijze waarop dit kan, zijn ook de kosten hiervan gedaald. Het wijzigen van de tenaamstelling van de factuur is nu namelijk ook mogelijk door de kandidaat zelf in het account tegen een bedrag van €9,48 incl. btw!
 
Termijn ontvangst certificaat/diploma
Heb jij recht op een certificaat of diploma van de NVVB PublieksAcademie? Houd er dan rekening mee dat het 4 tot 6 weken kan duren voordat jij jouw certificaat of diploma ontvangt. Wij vragen jullie hiermee rekening te houden en pas een e-mail of telefoontje naar de PA te sturen of plegen wanneer deze termijn voorbij is. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.

Nieuwsoverzicht