Webinar Registratie derdelanders uit Oekraïne (in samenwerking met IND en BZK) - Schrijf je in!

Webinar Registratie derdelanders uit Oekraïne (in samenwerking met IND en BZK) - Schrijf je in!

Op 28 juni organiseert de NVVB in samenwerking met de IND en BZK een webinar over de registratie van derdelanders uit Oekraïne. Onvoldoende gedocumenteerde derdelanders uit Oekraïne kunnen zoals jullie weten niet direct worden ingeschreven in de BRP. Betreffende persoon moet dan verwezen worden naar een aanvullend herkomst- en identificatieproces dat de IND uitvoert. Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe meld je mensen hiervoor aan? Wat is de stand van zaken van het aangekondigde proces dat nog wordt ingericht? Welke rol is er voor gemeenten? Hoe weten gemeenten zeker dat iemand alsnog ingeschreven mag worden?  Waarheen moeten ongedocumenteerden die een beroep doen op bescherming naar worden verwezen? 
De IND zal de stand van zaken toelichten, en binnengekomen vragen beantwoorden. BZK collega’s schuiven aan, ook aan hen kunnen vragen over registratie in de BRP worden gesteld.
Schrijf je in en stuur alvast al je vragen aan ons op via: nvvb@nvvb.nl.

Onze leden (individuele leden en medewerkers bij een gemeente) en (keten)partners mogen (gratis) deelnemen aan deze webinar. Ben je dus individueel lid van de NVVB of werkzaam bij een Nederlandse gemeente, dan kun je jezelf aanmelden voor deze webinar. Val jij niet onder deze groep, dan kun je deze webinar helaas niet volgen Schrijf je in >>

Nieuwsoverzicht