Webinar Werkprocessen Burgerzaken voor elke gemeente - Schrijf je in!

Webinar Werkprocessen Burgerzaken voor elke gemeente - Schrijf je in!

Op donderdag 11 november van 14.00 – 15.30 uur organiseren de NVVB en Engage een webinar over de werkprocessen Burgerzaken. Werkprocessen kennen we, maar zijn ze ook goed vastgelegd? En zo ja, zijn ze actueel en bruikbaar? Al een jaar of 20 levert de NVVB aan gemeenten generieke werkprocesmodellen. Hierin zijn de stappen beschreven die in onze burgerzakenprocessen doorlopen worden. Gemeenten kunnen deze beschrijvingen naar eigen believen aanvullen en specifiek maken voor de eigen organisatie.

De NVVB heeft onlangs gekozen voor Engage Process om de inhoud van de Werkprocessen Burgerzaken te beheren. In Engage Process heeft de NVVB een stabiele applicatie gevonden om dit te doen. Is jouw gemeente abonnee van de NVVB Werkprocessen Burgerzaken, dan is er sowieso een mogelijkheid de werkprocessen te raadplegen.

Wil jouw gemeente ze zelf ook kunnen bewerken, en dus beheren, dan kan je daarbij naast de software van Engage Process ook gebruik maken van de applicaties van Mavim en van Sensus.

In deze webinar vertellen we er graag alles over. Enerzijds vanuit de NVVB over het belang van goed beschreven werkprocessen en anderzijds vanuit Engage Process over de vele mogelijkheden en toepassingen.

Onze leden (individuele leden en medewerkers bij een gemeente) en (keten)partners mogen (gratis) deelnemen aan deze webinar. Ben je dus individueel lid van de NVVB, werkzaam bij een Nederlandse gemeente of (keten)partner, dan kun je jezelf aanmelden voor deze webinar. Val jij niet onder deze groep, dan kun je de webinar helaas niet volgen. Schrijf je hier in.

Nieuwsoverzicht