Webinar Wet introductie gecombineerde geslachtsnaam

Webinar Wet introductie gecombineerde geslachtsnaam

De NVVB organiseert en faciliteert op donderdag 21 maart van 10.00 tot 11.30 uur namens het Ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) een laatste webinar over de wet introductie gecombineerde geslachtsnaam.

In deze webinar gaan Lies Punselie en Eric Gubbels met elkaar en met jullie in gesprek over concrete vragen die bij de inwerkingtreding werden gesteld. Denk hierbij aan: kun je met de overgangsregeling terugkomen op een eerdere naamskeuze? Welk aktemodel gebruik ik voor de herstelnaamskeuze? Hoe gaan we om met naamskeuze voor overleden kinderen? Hoever is de IND met het aanpassen van de handleiding RWN? Helpt Justis mee als ouders een namenreeks met een geslachtsnaam willen combineren? Uiteraard is er ook in dit webinar weer ruim gelegenheid voor het stellen van vragen, die Lies en Eric ter plekke of in de Q&A zullen beantwoorden. Heb je nu al een vraag? Die kun je ook vooraf insturen via nienkeroerdinkholder@nvvb.nl. Dit kan tot uiterlijk 14 maart. Wie weet beantwoorden we jouw vraag dan tijdens het webinar.

Onze leden (individuele leden en medewerkers bij een gemeente) mogen (gratis) deelnemen aan deze webinar. Ben je dus individueel lid van de NVVB of werkzaam bij een Nederlandse gemeente, dan kun je jezelf aanmelden voor deze webinar. Val jij niet onder deze groep, dan kun je deze webinar helaas niet volgen. Schrijf je hier in >>

Nieuwsoverzicht