Zet je in voor de NVVB PublieksAcademie!

Zet je in voor de NVVB PublieksAcademie!

Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten voor het onderhouden, verbeteren en vaststellen van de toetstermen en examenvragen van het Diplomastelsel van de NVVB PublieksAcademie? Of lijkt het beoordelen van examens jou wel iets? Dan zoeken we jou!

Word jij Moduleteamlid?

Een Moduleteamlid past toetstermen en examenvragen aan en ontwikkelt eventueel nieuwe toetstermen en examenvragen op basis van wijzigingen in wet- en regelgeving. Dit gaat per vakgebied (BS, BRP, identiteit, verblijf en adres, kwaliteit en beleid). Als Moduleteamlid moet je nieuwsgierig en betrokken zijn bij je vakgebied en een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren op het niveau van examens (Basis – NLQF-4 niveau en/of Specialist – NLQF-6 niveau).

Word jij Vaststellingscommissielid?

Een Vaststellingscommissielid stelt met name nieuw ontwikkelde toetstermen en examenvragen vast onder begeleiding van een toetsdeskundige. Je moet hiervoor goed op de hoogte zijn van het hele vakgebied Burgerzaken, verbanden kunnen zien en inhoudelijke kennis hebben.

Word jij Examencommissielid?

De Examencommissie gaat over de examenvormen, de cesuur (slagingsgrens) van examens, en overgangs- en vrijstellingsregelingen zoals de PE- en Grandfatherregeling. Als Examencommissielid denk je mee over alle formele procedures en benoemingen van gemandateerde Moduleteamleden en Vaststellingscommissieleden.

Word jij Beoordelaar?

Een beoordelaar beoordeelt Praktijkopdrachten van NLQF-6 modules (van één of meer van de volgende modules (afhankelijk van jouw inhoudelijke kennis, vakbekwaamheid en specialisme): S1: Persoonsinformatievoorziening en privacy, S5: Personen- en familierecht + IPR , S6: Awb en procesrecht 2, S7: Kwaliteitsbeheer Burgerzaken, S8: Visie en (middel)lange termijn ontwikkelingen, S9: Adresonderzoek 2, S10: Kwaliteit identiteitsdocumenten, S11: Kwaliteit BRP en/of S14: Kwaliteit Burgerlijke Stand en Nederlandse nationaliteit). Of misschien liggen de vaardigheidsmodules V1: Dienstverlening en/of V2: Zelfontwikkeling op NLQF-4 niveau jou beter en wordt je daar beoordelaar van. Ook voor de vaardigheidsmodule S0: Vaardenheden specialist Burgerzaken op NLQF-6 niveau zijn wij op zoek naar beoordelaars!

Meld je aan!

Wil jij Moduleteamlid worden? Of lid van de Vaststellingscommissie of de Examencommissie? Of wil jij beoordelaar worden? Stuur dan een mail naar publieksacademie@nvvb.nl of neem contact op met Cher Perdon: cherperdon@nvvb.nl of 06-30336798.

Nieuwsoverzicht